Дизајн на Лого | Визит карти | Брошури | Флаери

Дизајн на Лого | Визит карти | Брошури | Флаери

novatto креира визит картички кои се ултра модерни, со впечатлив дизајн кој ќе го одвлече вниманието на вашите постоечки и потенцијални клиенти и ја подобруваат репутацијата на вашиот бизнис.

Кога ќе запознаете некого кој би можел да стане ваш клиент, вашата визит-картичка би можела да биде она што ќе ја доврши работата наместо вас. Доколку вашите потенцијални клиенти ги воодушевите со дизајнот на вашата Визит Картичка, тогаш на нив им останува само да претпостават каква професионалност можат да очекуваат од вас и понатаму. Верувајте исходот од модерни визит картички е крајно позитивен. Затоа нарачајте визит картички кои нема да ги остават вашите клиенти рамнодушни. (Визит картички)

Дизајн на Лого

Дизајн на Лого | Визит карти | Брошури | Флаери 1

Кога дизајнираме Лого, ние работиме рамо до рамо со нашите клиенти.  Бидејќи за нас е навистина многу важно финалниот резултат да одговара на описот на клиентот, на нивниот бизнис и на нивниот бренд. Секој клиент добива сопствено персонализирано лого кое рачно цртано. Сепак логото на компанијата е еден од најважните сегменти, за нас е многу важно крајниот резултат да ви се допадне вам и да одговара на идентитетот на вашиот бизнис. Не користиме готови логоа спуштени од интернет. Секој дизајн го добивате во целосно векторски формат кој потоа можете да го употребите за што и да посакате.

За да се стигне до финален успешен дизајн, процесот на изработка поминува низ неколку ревизии. Доколку не ви се допаѓа првичниот резултат, ни ги кажувате деталите кои треба да се променат или додадат. Ниту една друга компанија која изработува дизајни нема да биде толку блиску до вас низ целиот процес на изработка.

Дизајн на Флаери

Дизајн на флаер

Флаерите се клучен начин за да ја пренесете вашата порака и морате успешно да го привлечете вниманието на вашата публика. Живееме во време каде што луѓето се премногу зафатени и преокупирани со секојдневни обврски и проблеми, па затоа подсвесно нема да обрнат многу внимание на вашите флаери, освен доколку не им го одвлечете вниманието преку интересен дизајн, навистина интересна порака итн… Тимот на novatto најдобро знае кои дизајни најуспешно можат да добрат до вашата таргет публика. Контактирајте не и нарачајте дизајн за Флаери кои ќе допрат до вашата посакувана публика и успешно ќе ја зголемат репутацијата на вашиот бизнис.

Дизајн на брошура

Дизајн на брошура

Буквално сме опкружени со брошури на секој чекор, така да најважно е да имаме брошура која успешно ќе не издвои од толпата. novatto креира дизајни кои се индивидуални и уникатни за сите клиенти.  Дизајнирањето на брошура е составено од 2 клучни сегменти, Graphic Design и текст. И двата сегменти потребно е да се размислат на суштински начин, со цел да се максимизира потенцијалот на брошурата како маркетинг алатка. Од таа причина novatto мора секогаш да биде во тек со најновите трендови и на тој начин да им пружи максимална професионалност на своите клиенти.

Ова се само дел од дизајните што најчесто ги изработуваме за нашите клиенти, можеме да реализираме се што ќе замислите во делот на Графички дизајн

Нарачајте Проект

Кажете ни за вашите идеи, заедно ќе го анализираме и реализираме вашиот замислен проект

Видете го нашето Portfolio

Видете дел од нашите завршени проекти работени за Македонски и Странски клиенти

Дизајн на лого

Дизајн на визит карти, дизајн на лого, дизајн на брошури, дизајн на флаери Дизајн на визит карти, дизајн на лого, дизајн на брошури, дизајн на флаери Дизајн на визит карти, дизајн на лого, дизајн на лого дизајн на лого дизајн на брошури, дизајн на флаери Дизајн на визит карти, дизајн на лого, дизајн на брошури, дизајн на флаери https://en.wikipedia.org/wiki/Web_design https://novatto.mk/%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%b1%d1%81%d0%b0%d1%98%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8/

en_USEN