Графички дизајн

Графички дизајн

Графичките дизајнери имаат за задача точно да ги разберат потребите на клиентот и да ги искреираат на начин кој ќе биде привлечен, функционален и професионален. Изработуваме рекламни банери, дизајни за списанија, брошури, книги, визит картички, професионални логоа, секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници, членски картички, пликоа, темплејти и мокапи за веб страници, каталози и ценовници.

Ретуширање на стари или пак нови фотографии, колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии, ретуширање на модели и корегирање на модни детали, дизајнирање на памфлети, инфографија, професионално векторско CV и портфолио. Одстранување на бела позадина од слика. Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се. Манипулација на фотографии од секаков карактер. Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.

Што изработуваме

✅ Дизајн за билборд

✅ Визит карти

✅ Веб банер

✅ Роденденски/Свадбени покани

✅ Веб икони

✅ Флаери

✅ Дизајн на корици

✅ Календари

✅ Дизајн за етикета на продукти

✅ Логоа

✅ Менија

✅ Фејсбук Материјали

Завршени проекти

mk_MKMK