За нас

Кои сме ние и што нудиме

Што нудиме

Модерен дизајн

Вашата стара веб страна можеме да ја редизајнираме и да ја освежиме нов со модерен дизајн кој ке даде ново светло на вашиот бизнис.

Онлајн продавници

Продавајте ги вашите производи преку интернет и направете ги подостапни за клиентите од кога и да било..

Изработка на флаери

Вашите понуди и промоции комбинирани со нашите креативни дизајни ќе станат неодоливи за килентите.
izrabotka na websajt

SEO Оптимизација

SEO овозможува подобар ранг на вашата веб страна на главните интернет пребарувачи(Google, Yahoo, Bing) и поголема посетеност.

Динамични веб страни

Веб сајт кој располага со систем за менаџирање(CMS) кој ви овозможува едноставно и лесно менаџирање на вашата содржина.

Корпоративен дизајн

Дозволете ние да го креираме вашиот и корпоративен идентитет и да бидете уникатни и чекор понапред од вашите конкуренти..
За нас 1

Кои сме ние?

novatto.mk е креативно студио, основано во Кочани, Македонија во 2018 година. Во нашето студио сите индивидуи се креативни и соживеани со самиот маркетинг, што не прави посебно успешни и истакнати меѓу другите.

Нашиот тим се состои од млади професионалци кои се во тек со најновите трендови и текови во индустријата, потковани со одлично знаење и практично искуство кои тоа го пренесуваат во креирање на иновативни и модерни маркетинг принципи, креативни решенија и идеи.

Што велат нашите клиенти

mk_MKMK