Често поставувани прашања

Често Поставувани Прашања

Зошто нашиот тим?

Бидејки имаме долгогодишно искуство со оваа работа и можете да бидете сигурни дека тоа што ќе го сработиме за вас е со врвен квалитет и со сигурност ќе го привлече вниманието на вашите клиенти.

Што ако финалниот проект не ми се допаѓа?

Нема проблем, тука сме да го изменуваме финалниот проект се додека комплетно не ги исполува вашите услови

Како може да ве платам?

Плаќањето може да се изврши преку префрлање на средствата на трансакциска сметка

Колку време ќе ви треба за да го завршите проектот?

Траењето на изработката зависи од комплексноста на проектот. На пример најобичниот веб сајт се изработува во рок од 15 дена, изработката на лого, флаер дизајн на амбалжа и сл. трае околу 5-7 дена. За повеќе информации контактирајте со нас и ние ќе ви објасниме детално,

Дали вршите хостинг услуги?

За жал, засега не. Но можеме да ве насочиме кон коректниот хостер кој вам би бил идеален

Кои платформи ги користите за креирање на вебсајт?

Најчесто користиме WordPress и Joomla бидејќи се многу едноставни и за нас и за клиентот за користење и за уредување на содржината

Колку ќе ме чини?

Нашите услуги не чинат цело богатсво. За разлика од другите компании и поединци(freelancer) кои овие услуги ги наплаќаат дебело ние се трудиме цените да бидат ускладени според ниските стандарди што ги имаме во Македонија.

Имате други прашања?

mk_MKMK