Веб Дизајн

Изработка на веб страници

Започнете го вашиот бизнис на интернет со креирање на веб страница на која ќе можете да ги претставите вашите услуги, продукти, вашите способности, да ги продавате вашите производи за полека да станете сериозен конкурент на пазарот. Веб страница за вашиот бизнис е најдобрата инвестиција која можете да ја направите. Интернет просторот е моментално најмоќниот медиум и ќе ја зајакне вашата компанија неколку пати повеќе. Закажете изградба на веб страница и гледајте како вашиот бизнис значително напредува.

Silver

ден. 12 990

 • Уредување до 5 страници
 • Еднојазична верзија
 • Избор на дизајн од 3 темплејти
 • Контакт форма
 • Техничка поддршка по телефон 24/7
 • Администраторски панел
 • HTTPS сигурносен протокол (SSL сертификат)
 • Гугл аналитика
 • Поврзување на социјални медиуми
Контактирај не
Препорачано

Gold

ден. 15 490

 • Се од основниот пакет + нови опции од напреден пакет
 • Премиум графички елементи и анимации
 • Професионално уредување на слики за потребите на веб страницата
 • Уредување до 10 страници
 • Двојазична верзија
 • Техничка поддршка по телефон 24/7
 • Гратис уникатно лого
 • Администраторски панел
 • Поврзување на социјални медиуми
Контактирај не

Е-продавница

 • Оптимизација на продавницата за мобилен
 • Внесување до 50 производи
 • Повеќејазична верзија
 • Техничка поддршка по телефон 24/7
 • СЕО оптимизација*
 • Гратис уникатно лого
 • Администраторски панел
 • Поврзување на социјални медиуми
 • Интегрирање на платежен систем
 • Систем со најава на корисници(по избор)
 • Целосна обука за одржување на веб продавница
Контактирај не

Доколку ниеден од пакетите не ви се допаѓа и сакате друг тип на вебсајт, има простор за договор

Што нудиме

Прекрасен изглед целосно по ваш избор

Постојат милиони типови на веб страници и некои се визуелно по привлечни од другите. Кај нас можете целосно да си го одберете надворешниот изглед на вашата веб страница.

Оптимизација (SEO)

Брзина

Респонзивност на сите уреди

Одлична функционалност

Интернет продавница

mk_MKMK