Uncategorized

 • 4 Причини да изберете Wordpress 1
  31
  Авг

  4 Причини да изберете WordPress

  Систем за управување со содржини (CMS – Content Management System) е софтвер што ви помага да креирате и управувате со содржината за вашата веб-страница користејќи интерфејс лесен за користење,...

  Read More
 • 5 знаци дека ви треба нова веб страна 2
  31
  Авг

  5 знаци дека ви треба нова веб страна

  Како што веќе знаеме Вашата веб страна е место број 1 за маркетинг на вашиот бизнис.  Ако кажете дека немате буџет за веб страна тоа е како да кажете  дека немате...

  Read More
 • Колку е битна брзината на вашиот сајт 3
  30
  Авг

  Колку е битна брзината на вашиот сајт

  Секој бизнис сака нивната веб-страница да овозможи одлично корисничко искуство, без оглед на нивната индустрија. Еве зошто брзината на вчитување е сè уште поголем проблем отколку што мислите, заедно...

  Read More
mk_MKMK