Testimonials

Manages testimonial

 • 24
  Јул

  Мартин

  Ми требаше лого за мојата фирма, еден пријател ми ги препорача и навистина се изненадив од брзата услуга, супер се.

  Read More
 • 24
  Јул

  Тони

  Одлична услуга, брзо ми одговорија на пораката и вебсајтот го завршија за 1 недела, би работел пак со нив

  Read More
 • 24
  Јул

  Ненад

  Пријатно сум изненаден од нивната професионалност, бидејќи добив повеќе од тоа што го имав замислено како концепт.Исто така, брз одговор за било кое прашање поврзано со интернет технологијата.

  Read More
 • 24
  Јул

  Иван

  Имавме идеа, но не знаевме како. Благодарност за тимот на novatto.mk за целосната посветеност.

  Read More
mk_MKMK